TTA Truckland behaalt ISO14001 certificaat

TTA Truckland kopieTTA Truckland uit Turnhout, een specialist in de markt voor bedrijfsvoertuigen,behaalt als eerste Belgische DAF-dealer het ISO 14001 certificaat. 

„TTA Truckland wil een partner zijn die voorop loopt op vlak van innovatie, milieubeheer, uitstraling en klantgerichtheid. Dit hebben we alvast kunnen aantonen op gebied van milieu door het behalen van het ISO 14001 certificaat. Na een voorbereidingsproces waarbij vooral op gebied van afvalscheiding diverse substantiële wijzigingen werden aangebracht, werd in de 1ste week van oktober 2013 de externe audit uitgevoerd. Dat verliep best goed, we kregen zelfs een compliment van de auditor omdat we erin geslaagd waren om het restafval sterk te reduceren,” aldus Jan van der Burgh, adjunct-directeur.

TTA Truckland is gelukkig met het behaalde certificaat of zoals Algemeen Directeur Peter Boor het verwoordt: “Met het behalen van het certificaat, maar vooral met de handels- en denkwijze die het betekent, willen we aantonen dat we een moderne truckdealer zijn die oog heeft voor zijn omgeving. Het is een signaal waarmee we aan onze klanten willen aangeven dat we ook oog hebben voor zaken op lange termijn.”

De vestiging in Turnhout is de 1stee Belgische DAF-dealer die ISO 14001 gecertificeerd is.