TSV, gespecialiseerd in automatische poorten, is verhuisd van Pontfort naar de Veldenstraat in Retie. Op de bedrijvenzone De Bempdekens investeerde het bedrijf in een nieuwbouw met een showroom, magazijn, werkplaats en bureaus. Net dit jaar bestaat TSV, dat is opgericht door Luc Vennekens, 25 jaar. 

“De reden voor de verhuizing was plaatsgebrek op de vroegere locatie”, vertelt Luc Vennekens. “We hadden een 7-tal jaar geleden al interesse getoond in een perceel op de uitbreiding van de bedrijvenzone in Retie, maar door de problemen met de wegenis heeft die realisatie tamelijk lang op zich laten wachten.”

Eigenlijk werkt TSV al sinds vorig najaar vanuit de huidige locatie, maar de voorbije maanden volgden nog de afwerking van het gebouw en de aanplantingen. Tegelijk wou de firma de officiële opening en opendeurdagen op 21 en 22 april laten samenvallen met het 25-jarig bestaan in 2018.

Gevelpoorten
“We plaatsen allerlei soorten automatische poorten”, aldus nog de zaakvoerder, wiens zonen Mick en Kevin intussen ook in het bedrijf actief zijn. “Voornamelijk voor particulieren in de provincie Antwerpen en de randgebieden. We zijn ook bekend voor de gevelpoorten. Dat zijn poorten die we in een gevelvlak inbouwen waardoor die bijna onzichtbaar worden. Daarvoor komen mensen van ver tot bij ons.”

Bij TSV werken in totaal 7 mensen.