Lendengordel TriPi heeft eerste contract beet

tripiEen jaar geleden lanceerden de broers Manu en Raf Van Steenbergen uit Beerse hun TriPi, een lendengordel in nylon waarin je persoonlijke documenten kunt opbergen. Recent hebben ze een eerste grotere bestelling mogen leveren voor voetbalclub Antwerp, dat er het logo op liet plaatsen. Ook het muziekfestival Graspop gaat overstag. De twee initiatiefnemers slaagden erin om hun ontwerp wereldwijd te laten patenteren.

Een TriPi draag je rond je middel en je kan er veilig je gsm, geld, identiteitskaart en andere persoonlijke spullen in opbergen. De band is gemaakt uit een waterdichte nylon zodat alles droogt blijft en met een dubbele ritssluiting gebeurt het opbergen op een veilige manier.

Graspop
De broers Van Steenbergen richtten begin vorig jaar een vennootschap op om de TriPi – de naam komt van de 3 P’s Personal Property Protection – op de markt te brengen. “Aanvankelijk lag de focus op de festivals maar we verkochten ook al aan valschermspringers, joggers, mountainbikers en fietsers in het algemeen”, vertelt Raf Van Steenbergen. Op grote bestellingen bleef het vooralsnog wachten maar die kwam er nu van Royal Antwerp Footbal Club, die er een 100-tal van liet produceren met de clubkleuren en het logo. Ook Graspop in Dessel gaat het product binnenkort te koop aanbieden aan zijn bezoekers met daarin het festivallogo geborduurd.

“Eind vorig jaar waren we uitgenodigd in Italië bij een producent die voor grote merken werkt”, aldus Raf Van Steenbergen. “Met hen lopen de gesprekken nog altijd, zo ook met bedrijven die TriPi met hun bedrijfslogo willen aanbieden aan hun werknemers of als relatiegeschenk. Het afgelopen jaar was een boeiend en er zullen er ongetwijfeld nog een hele reeks volgen.”