Triamant (Turnhout) genomineerd voor KMO-Laureaat

triamantWoonzorgontwikkelaar Triamant uit Turnhout is genomineerd voor de KMO-Laureaat 2016-2017 van Unizo provincie Antwerpen. De 2 andere genomineerden zijn machineproducent Lambrechts uit Puurs en Synetron uit Bornem. Woensdag 19 oktober kennen we de winnaar.

Het bedrijf ontwikkelt levendige buurten met een mix van jong en oud. De focus ligt op autonomie en vitaliteit en er is een professionele zorg op maat 24/7 beschikbaar. Een eerste project in Sint-Truiden biedt huisvesting aan een 200-tal bewoners. Begin juli werd een tweede site in Geluwe in gebruik genomen voor 120 bewoners en intussen wordt ook nog gebouwd in Zottegem en Ronse. Voor Bree werd zopas een bouwvergunning verkregen. Voorzitter van Triamant is Jo Robrechts en Dirk De Baets is gedelegeerd bestuurder. Bij het bedrijf werkt een 100-tal personen.

De bekendmaking van de laureaat gebeurt tijdens een gala in de KBC-Toren in Antwerpen. Kobe Ilsen en Tatyana Beloy babbelen de avond aan mekaar en komiek Steven Gabriëls zorgt voor de vrolijke noot.