Trezart en Voka Kempen: Internationaal Straatkunstenfestival ideaal kader voor bedrijfsevent

Fotograaf: Anita Campforts - Trezart

Fotograaf: Anita Campforts – voor Trezart

Op 27 maart nodigen Trezart en Voka Kempen de bedrijfswereld uit op het Zilvermeer in Mol om kennis te maken met het cultureel festival. Trezart staat voor circus, animatie, humor, muziek, dans en beeldende kunst en is niet enkel een familiefestival, maar verzorgt ook de organisatie van professionele evenementen.

In samenwerking met  Voka Kempen organiseert Trezart, een kennismakingsevent voor bedrijven die interesse hebben om samen te werken. „Een kwestie van sponsoring en donaties? Nee, de tijden zijn veranderd”, zegt Geert Mangelschots. „Trezart gaat voor evenwaardige partnerships en een vruchtbare netwerkavond. De aanwezigen maken er kennis met het festival, wonen een act bij en kunnen achteraf contacten leggen bij een drankje.”

Voka Kempen geeft alvast het goede voorbeeld en organiseert haar tweejaarlijkse familiedag samen met Trézart, het Internationale Straatkunstenfestival, dat plaatsvindt op 13 en 14 september in het Provinciaal Recreatiedomein het Zilvermeer in Mol.

„Op donderdagavond 27 maart kan je in het Zilvermeer ontdekken waarom dit Kempense event met internationale acts volgens ons dé oplossing in petto heeft voor jouw volgende bedrijfsevent of personeelsfeest”, zegt Tine Horsten van Voka Kempen. „Met respect voor jouw budget én vooral met een boeiend programma voor jong én oud, voor gezinnen én cultuurliefhebbers, in de buurt. Dankzij de voorstelling van Stenzel & Kivits, die een mooie mix van muziek en humor brengen, krijgt u op 27 maart al een voorsmaakje van het festival. Onze voorzitter Ronny Van Broekhoven vertelt deze avond ook waarom hij – tot zijn grote tevredenheid – al twee keer met een team van AGC deelnam aan Trézart.”

Bedrijven die interesse hebben om samen te werken met Trezart worden wel gevraagd om vooraf in te schrijven via de website: www.trezart.be/festivalvoorstelling

Het event vindt plaats op 27 maart vanaf 19u in Feestlocatie Glinstering – Zilvermeer Mol

Verwant en interessant: