Trésor van OVI bekroond met belangrijke prijs

Trésor HRHet hapje Trésor van voedingsproducent OVI uit Olen is tijdens de afgelopen INN Awards bekroond als één van de beste innovaties van 2012. Het is de allereerste keer dat het bedrijf een INN Award in de wacht sleept. “Het is een zeer belangrijke prijs voor vernieuwende food-producten. De award wordt georganiseerd door Gondola, een hoog aangeschreven vakblad in de Retail sector. Dus het is voor ons echt wel belangrijk om zo’n prijs te winnen”, zegt salesmanager Gunter Peeters.

De jury van de INN Awards bestaat uit GfK Panel Services, Nielsen en aankoopdirecteurs van de grote distributieketens uit België. Peeters: “De jury was unaniem bij de beoordeling van het product. Trésor biedt een mooie meerwaarde aan de productcategorie omwille van het hoogwaardige karakter en de verfijnde smaak.”

Eerder sleepte Trésor ook al de Gouden Tavola in 2012 in de wacht en kreeg het erkenningen op enkele internationale beurzen, waaronder SIAL in Parijs en Foodex in Japan. “Het hapje is ideaal tijdens het aperitief. De combinatie van peperkoek met foie gras en uienconfijt vormt een ideale smakencombinatie. Trésor moet enkel ontdooid worden waardoor de consument steeds een lekker hapje in huis heeft voor elke feestelijk gelegenheid”, verklaart Peeters het succes van het product en het innovatieve karakter, belangrijk voor deze INN Award.

Bij OVI in Olen werken momenteel zo’n 140 mensen.