TPenH-Transport Vandijck gaat op veilige en verantwoorde manier om met ladingen

logo TPH transportTransportondernemening TP&H nv – Transport Vandijck uit Herentals heeft op 19 december 2013 met succes een audit doorstaan in het kader van TAPA (Transport Asset Protection Association) voor haar business unit ESV. TAPA garandeert met dit certificaat dat het gecertifieerde bedrijf,  met haar chauffeurs en planning, alles in het werk stelt om op een veilige en verantwoorde manier op te gaan met de lading van de klant.

TP&H nv – Transport Vandijck is reeds 50 jaar actief als vervoersonderneming in de Kempen. De onderneming verzorgt transporten doorheen Oost- en West-Europa en heeft naast gewone huifwagens ook een 30-tal temperatuurgecontroleerde combinaties, dankzij  de acquisitie van Smits Transport Europe nv uit Olen, dat eerder in 2013 werd omgevormd tot ESV Koel- en Vriestransporten NV.

Met dit certificaat toont TP&H nv – Transport Vandijck dat het verder investeert in middelen en structuren om haar klanten een optimale service te verlenen. Het bedrijf ontwikkelt ook logistieke activiteiten vanuit haar magazijn in Geel, waar er trouwens nog ruimte is om verder uit te breiden.