TowerEye en Tekstkar zetten u voortaan samen op de juiste weg

TowerEye en tekstkar ok

TowerEye, een dochteronderneming van DNCS uit Gierle, sloot deze week een grootscheeps samenwerkingscontract af met Tekstkar (Laakdal).

“TowerEye zal instaan voor tijdelijke afgeschermde, draadloze netwerken zodat tijdens grote evenementen de signalisatieborden -karren van Tekstkar de nodige communicatie-input krijgen. Wij gaan ervoor zorgen dat die schermen hun pijl, tekst of filmpjes ontvangen en op die manier de automobilisten, passanten of bezoekers tijdens events en wegenwerken kunnen informeren en begeleiden,” zegt Gust Dierckx.

TowerEye is specialist in het opzetten van dergelijke tijdelijke afgeschermde draadloze netwerken en mobiele camerabewaking voor events en bouwwerven. “Tegenwoordig voorzien wij ook veel congressen van tijdelijke WIFI-netwerken.” Wat TowerEye doet voor tijdelijke opstellingen met krappe deadlines, biedt DNCS voor vaste locaties.

Tekstkar levert outdoor mobiele informatievoorzieningen bij bewegwijzering, wegwerkzaamheden en evenementen door middel van diverse types ledschermen, en dit zowel in België als in Nederland. Zij stonden bijvoorbeeld in voor de wegenbegeleiding en signalisatie tijdens het event voor de Rode Duivel supporters op 10 oktober. De supporters kregen via 18 tekstkarren dynamische informatie over o.a. parkeergelegenheid en routes naar de diverse ingangen.