Tormans opent 4de Vlaamse vestiging in Zwijndrecht

Leen Van Rillaer, accountmanager voor de nieuwe vestiging in Zwijndrecht.

Leen Van Rillaer, accountmanager voor de nieuwe vestiging in Zwijndrecht.

Het Geelse detacheringsbedrijf Tormans heeft zijn 4de vestiging in Vlaanderen geopend in Zwijndrecht. Van hieruit wil het ondernemingen in de Antwerpse haven bedienen. Tegelijk telt het bedrijf zo’n 300 openstaande vacatures.

Tormans levert technische profielen aan meestal grote bedrijven voor langdurige opdrachten. Denk aan ingenieurs, projectmanagers en andere specialisten. Naast het hoofdkantoor in Geel beschikt het Kempense bedrijf over filialen in Vilvoorde en Melle. En sinds kort dus ook in Zwijndrecht, waar het zijn intrek nam in een nieuwbouw langs de E17. “We voelden de nood aan om ook in de Antwerpse regio een aparte vestiging te openen”, zegt operations manager Eddy Laeremans. Vanuit Zwijndrecht zullen accountmanager Leen Van Rillaer en 2 recruiters zich focussen op de Antwerpse haven.

Mobiliteit
Leen Van Rillaer: “We zijn nog maar 3 weken operationeel hier en nu al merken we dat we te lang hebben gewacht om hier een vestiging te openen. Kandidaten uit deze regio vinden vlot de weg naar een sollicitatie in dit kantoor. Mobiliteit is een blijft immers voor kandidaten een heel groot issue.”

Verder heeft Tormans de plannen klaar voor de bouw van een nieuw kantoor in het Oost-Vlaamse Evergem, ter vervanging van de bestaande vestiging in Melle. Eerstdaags wordt de aannemer voor dit kantoorgebouw van 1.500 vierkante meter met 10.000 vierkante meter opslagruimte geselecteerd.

Vorig jaar ontving Tormans de nationale Trends Gazelle voor het groeiparcours van de voorbije jaren. Die groei wordt momenteel belemmerd. “We hebben de indruk dat het vinden van goede mensen steeds moeilijker wordt”, zegt Eddy Laeremans. “Je kan dit ook zien aan het steeds maar stijgend aantal openstaande vacatures.” Op de website staan op dit moment meer dan 300 openstaande vacatures in heel Vlaanderen, niettegenstaande er dit jaar bij Tormans al meer dan 120 nieuwe medewerkers werden aangeworven.