Tormans is provinciale ‘Kleine Gazelle 2015’

tormansTormans uit Geel, gespecialiseerd in detachering en recrutering van technische specialisten, is vanavond in Antwerpen bekroond tot Trends Gazelle 2015 provincie Antwerpen in de categorie Kleine Gazellen. Op de twee plaats in dezelfde categorie eindigde Kovera uit Hulshout, op de vierde plaats Dillen Bouwteam uit Balen en op zes Vastgoedservice uit Mol. Met een achtste plaats zat ook Belisol Kempen uit Geel nog in de top-10.

De Trends Gazellen bekronen snelgroeiende bedrijven die sterk en competitief in hun domein en hun regio zijn. Ze worden ingedeeld in drie categorieën: klein (in 2013 een brutomarge van 1 miljoen euro of minder), middelgroot (omzet tussen 1 en 10 miljoen) en groot (omzet + 10 miljoen). Er is ook een Gazelle voor een starter.

Het bedrijf mocht de trofee in ontvangst nemen uit handen van gedeputeerde Ludwig Caluwé. Met een 300-tal medewerkers, waarvan een 100-tal freelance, behoort Tormans tot de groteren in zijn sector. “Aan grote bedrijven stellen wij ingenieurs en andere technische profielen ter beschikking”, legt Jan Tormans uit. “Bijvoorbeeld bij de opstart van nieuwe fabrieken, bij bouwprojecten, chemische installaties, enz.”

150 vacatures
Tormans heeft 13 voltijdse recruteerders in dienst die permanent op zoek zijn naar technisch geschoolde profielen. “En dan nog hebben we een 150-tal vacatures open staan”, aldus de zaakvoerder. Naast het hoofdkantoor in Geel zijn er vestiging in Melle en Vilvoorde. In de toekomst wil het bedrijf met zijn concept ook richting Wallonië en Duitsland.

Woensdag 18 maart vindt in Brussel de uitreiking plaats van de nationale Trends Gazellen.