Toon Claes is nieuwe directeur van Zilvermeer Mol

toon claesToon Claes is de nieuwe directeur van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol. Hij volgt Jean-Pierre Bulens op, die na 13 jaar aan het hoofd van het Zilvermeer met pensioen gaat.

Toon Claes studeerde voor burgerlijk ingenieur om vervolgens zijn carrière te starten bij Glaverbel in Mol, nu AGC. Na 18 jaar als productieverantwoordelijke maakt hij de overstap naar het Zilvermeer. “Het Zilvermeer is natuurlijk iets totaal anders, maar ik hou van een uitdaging”, zegt Toon Claes. “In de toeristische sector is de omgang met de klant zeer belangrijk en de voorbije jaren heb ik hierin heel wat ervaring opgebouwd. Deze zal zeker van pas komen bij het Zilvermeer.”

Vakantie
Het Zilvermeer staat voor een provinciaal domein met een regionale uitstraling dat voorziet in de behoefte aan een betaalbaar en kwaliteitsvol aanbod van verblijfsmogelijkheden, recreatie, animatie en educatie. Dit alles overwegend in openlucht en in een groene omgeving. Toon Claes wil deze missie trouw blijven: “Wat de toekomst van het Zilvermeer betreft, zal ik in eerste instantie niet te veel veranderen en het huidige beleidsplan verder uitvoeren”, zegt hij. “In de eerste plaats zorgen we ervoor dat onze bezoekers zich hier met vakantie voelen.”