Jong VLD Geel is gestart met de toekenning van de titel van Ondernemer van de Maand. Daarmee wil de partij een lokale ondernemer een maand lang in het zonnetje zetten. Voor de maand mei is de uitverkorene Tony Janssens van muziekhandel Tony’s Muziekhuis.

“Tony’s Muziekhuis is een waar monument in Geel”, zegt voorzitster Lieselotte Thys. “Van heinde en verre komen muziekliefhebbers naar de winkel en worden ze professioneel geholpen. Tony Janssens is niet alleen gepassioneerd door muziek maar verzet ook bergen om zijn klanten tevreden te stellen. Daarin schuilt het succes van Tony’s Muziekhuis. En dat verdient een bloemetje.”

Tony nam in 1974 de winkel over van zijn vader Frans Janssens. “Wat ons uniek maakt, is zeker het ruime aanbod. Als je nog ergens een winkel zoals de onze vindt in België, hebben ze meestal maar in enkele genres een grote keuze. Bij ons vind je in alles een ruim assortiment. Dan heb je ook nog onze bestelservice. Als er iets is wat we niet hebben maar wel ergens ter wereld verkrijgbaar, dan helpen we de klanten daar aan.”

Bereikbaarheid
Als ondernemer in Geel ziet Janssens de bereikbaarheid als een belangrijke uitdaging. “Daar is de jongste tijd al heel wat verbetering in gekomen. En natuurlijk de parkeermogelijkheden. Daar is het ideale scenario nog niet voor gevonden, maar ik twijfel er niet aan dat daaraan wordt gewerkt door de bevoegde personen. Geel mag geen dode stad worden.”

De jongerenafdeling kondigt aan dat ze de komende maanden nog meer ondernemers met een uniek concept, een innovatieve visie of jarenlange succesformule in de kijker wil zetten.