Tomatenkwekerij lanceert twee nieuwe verpakkingen

Stoffels lanceert nieuwe producten - staand kopieTijdens de Week van Groenten en Fruit lanceert Stoffels Tomaten kweker van kerstomaatjes, twee nieuwe verpakkingen. De TomaD’or is een luxueuze pouch, de Tomalocal een handig meeneemzakje. Opvallend is dat de kerstomaten ditmaal niet in de bekende kartonnen schaaltjes zitten maar in stevige plastic zakjes.

“We zijn altijd op zoek naar nieuwe verpakkingsvormen”, vertelt zaakvoerster Petra Veldman. “In Amerika zijn plastic zakjes met groenten al langer gemeengoed en wij pikken in op die trend. Het laat ons toe om onze tomaatjes op een heel andere manier te presenteren.” Bovendien gaat het om stevige, hersluitbare zakjes, die gemakkelijk herbruikt én gerecycleerd kunnen worden.

In de Spar supermarkten wordt binnenkort de TomaD’or aangeboden, een luxueuze verpakking met enkele trossen zoete kerstomaatjes. “De Rivolo is een fris sprankelende tomaat die van de TomaD’or de koning van de smaak maakt. Dankzij de stijlvolle pouch is het even leuk om hem te kopen als om hem cadeau te geven.”

De Tomalocal is dan weer speciaal ontwikkeld voor Aveve. “Een handig meeneemzakje, dat we gevuld hebben met losse mini pruimtomaatjes”, aldus Petra. “We gaan de hobbykoks een groot plezier doen met deze no nonsense tomaatjes, die in alle mogelijke gerechten verwerkt kunnen worden.”

De Week van Fruit en Groenten staat dit jaar in het teken van gezonde snacks. De organisatoren willen de Belg stimuleren op zoek te gaan naar alternatieven voor ongezonde snackgewoonten. Een streven waar ook de kerstomaatjes van Stoffels volledig in passen: “Onze tomaten worden milieubewust geteeld, zonder bestrijdingsmiddelen. Ze zitten dus hapklaar in hun verpakking en zijn ideaal als lekker gezond snoepje tussendoor.”

Speciaal voor de eindconsument heeft elk product van Stoffels sinds kort een eigen website, met veel informatie, verkoopspunten en recepten: www.tomador.info en op www.tomalocal.info.