Tom Leys, Sumitomo Warehouse, wint Made in Kempen Tablet

Tom LeysDeelnemers van onze lezersbevraging konden na een schiftingsvraag een Samsung Tablet winnen. Hier werd gevraagd het aantal unieke bezoekers van de maand september te raden.

Tom Leys, Site Manager van Sumitomo Warehouse, zat het dichtste bij de 41.828 unieke bezoekers van september. “Als trouwe lezer deed ik graag mee aan dit onderzoek. Om het antwoord op de schiftingsvraag te vinden ben ik zelf aan het rekenen gegaan. Mijn kinderen gaan blij zijn wanneer ik thuis kom met deze prijs, zij zijn dol op tablets.” aldus Tom Leys.

Het Japanse Sumitomo Warehouse is nu 10 maanden actief in Grobbendonk, een nieuwe vestiging gezet door Groep Heylen. Zij stellen 45 personen te werk die dichtbij wonen. Hierbij geven ze ook ouderen en langdurig werklozen de kans om bij hen aan de start te gaan.

Sumitomo Warehouse zet volop in op innovatie waarbij ze hun logistieke systeem in het warehouse hebben herbekeken. Zo werd het logistieke systeem geautomatiseerd met een ecologische conveyor die maandag van start gaat. Die lopende band is elektrisch i.p.v. perslucht gedreven en is ‘slim’. De band zet zichzelf namelijk – per 2 meter – aan en uit wanneer nodig . Daarenboven wordt de volledige warehouse aangestuurd met de 2250 zonnepanelen. De huidige klanten waarvoor Sumitomo Warehouse distributie, opslag en veel meer betekent zijn Mizuno, Didak en Curbi Cubes.

De Kempische drive die onze werknemers bevatten is geen mythe, dit kan je proeven op de vloer. Ze willen mee aan iets bouwen en dat geeft een goed gevoel