De handelsrechter in Turnhout heeft vanmorgen het faillissement ingeleid van 11 vennootschappen en eenmanszaken.

Regioleads bvba, Rubensstraat 104/69 in Turnhout, was een adviesbureau dat werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Ronny Ceusters.

Newco bvba, Kleinhoefstraat 5/8 in Geel, runde een groothandel in auto’s en lichte bestelwagens. De zaak werd failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Tom Vandecruys.

Aan Vispluk 76 in Vorselaar valt het doek voor C.R.I.B.S. Comm.V., een dienstverlener in de bouwsector. Vennoot Bart De Loose deelt in de faling. Curator: Wim Nysmans.

Al Interieur bvba, Grebbenbos 1 in Herentals, voerde interieurwerkzaamheden uit maar moest de handdoek gooien. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Ideaal Petrol bvba, Rauwelkoven 87 I in Geel, baatte een groot- en kleinhandel in dranken uit. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Tom Vandecruys.

A.A. Gevaco bvba, Possonsdries 16 in Geel, legde zelf de boeken neer. Curator: Patrick De Ferm.

Patrick Verhoeven, St.-Apolloniastraat 6 in Geel, specialiseerde zich in de verkoop van kwalitatief slaapcomfort. Hij legde zelf de boeken neer. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Minoc Media Services bvba, Steenweg op Antwerpen 26 in Turnhout, is failliet op aangifte. Curator: Katty Somers.

Wastewater nv, Goorstraat 57 in Retie, voerde bagger- en boringswerken uit en was actief in de wegenbouw. De onderneming vroeg zelf de faling. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Warpij Ivan bvba, Westmeerbeeksesteenweg 116 in Herselt, had verschillende activiteiten: transport, afbraak en bouwwerkzaamheden. Het bedrijf legde de boeken neer. Ook Groep Warpy bvba, op hetzelfde adres gevestigd, is failliet na aangifte. Het bedrijf verhuurde materiaal aan Warpij Ivan bvba. Curatoren in beide zaken: Johan Van Cauwenbergh en Veerle Verhaegen.

Indienen van de schuldvordering voor 22 mei 2018.