Het aantal faillissementen in de Kempen piekt deze maand. Vanmorgen sprak de handelsrechtbank in Turnhout opnieuw 8 falingen uit.

Amy Erkens, Molsebaan 28 in Meerhout, baatte een eetgelegenheid uit. Ze werd failliet verklaard op dagvaarding. Curator: Eef Stessens.

Score Sports Marketing nv, Olenseweg 375 in Westerlo, legde zich toe op sportmarketing. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Curator: Paul Van Rompaey.

Jelle Donkers uit Geel runde dagbladhandel Jull, Tramstraat 32 in Turnhout. De zaakvoerder vroeg zelf de faling. Curator: Tom Vandecruys.

De groothandel in machines en werktuigen Smeding Machines bvba, Rubensstraat 104 in Turnhout, werd gedagvaard door schuldeisers en vervolgens failliet verklaard. Curator: Tom Van Even.

Kris & Co bvba, Kerkstraat 12 in Merksplas, baatte een café uit en is failliet op aangifte. Curator: Wim Nysmans.

Cafa Nuova bvba, Polderstraat 8 in Dessel, voerde algemene schrijnwerkerij- en stukadoorwerkzaamheden uit. De onderneming stapte zelf naar de rechtbank om de faling aan te vragen. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Nog na een faling op aangifte valt het doek over Webricks bvba, Rode Kruisstraat 14 in Turnhout. De onderneming was gespecialiseerd in webdesign en IT-applicaties. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

KMO-Management Comm.V., Kerkplein 9/0101 in Retie, leverde zakelijke dienstverlening aan bedrijven. De zaakvoerder legde zelf de boeken neer. Vennoot Luc Jacobs, zelfde adres, deelt in het faillissement. Curator: Patrick De Ferm.

Indienen van de schuldvorderingen voor 28 november 2017.

Hier vind je nog meer faillissementen en stopzettingen van ondernemingen.