Tien Molse bedrijven nemen deel aan Open Bedrijvendag

_MG_7764Zondag 4 oktober nemen opnieuw honderden bedrijven deel aan Open Bedrijvendag. Voor het eerst vindt die plaats onder de noemer Voka Open Bedrijvendag. Vorig jaar ontvingen de deelnemende bedrijven in totaal 650.000 bezoekers. Dit jaar werkt Mol zich in de kijker met de deelname van tien ondernemingen.

De deelnemende bedrijven in Mol zijn erg uiteenlopend: Uitvaartzorg Ann Schillebeeckx, Amplifon Hoorcentrum, Fietsenatelier, Kempense Golf Club, Lichthuis, Franken Agro, Akopi/Maxevent, IRMM, VDH Garage, JRC-IRRM. Voor een bezoek aan deze laatste moet je op voorhand reserveren.

De campagne staat dit jaar in het teken van ‘Goed Gevonden!’. “Het is en blijft de uitdaging van elk bedrijf om zichzelf te blijven in vraag stellen en waar nodig ook telkens opnieuw uit te vinden. Ze timmeren daarom continu aan hun weg naar andere of betere formules om zo onze economie te laten bloeien. Ze pakken niet alleen diensten of producten aan, maar bijvoorbeeld ook de interne organisatie. Wanneer we kennismaken met al die veranderingen en vernieuwingen, dan rolt er vaak een ‘amai, goed gevonden!’ over de tongen”, aldus de organisatie.

Andere deelnemende bedrijven in de Kempen zijn: Energieconcepten en Kruisberghoeve (Arendonk), Madena (Geel), Hoeve Hoogland (Tielen), Kringwinkel Zuiderkempen (Laakdal), Codipack Group en Mertens-Goossens (Olen), Keukens Wooninrichting Van Bladel (Ravels), Beva Metal/Atelfond/Feyen (Retie), Hermans Heftruckx (Rijkevorsel), SolarPro (Turnhout) en Kamp C (Westerlo).