Tien faillissementen

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft de holding bvba Leeneninvesteer, Zandstraat in Turnhout, failliet verklaard op dagvaarding. Curator: Veerle Verhaegen.

De zaakvoerders van bvba AESD, Winkelomseheide in Geel, legden de boeken neer. De firma verzorgde elektriciteitswerken en had nog drie medewerkers in dienst. Curator: Gert Verreyt.

De bvba Springsteel, Acaciastraat in Geel, voerde las- en montagewerken uit. De onderneming werd op eigen aangifte failliet verklaard. Er waren nog één arbeider en één bediende in dienst. Curator: Tom Vandencruys.

De zaakvoerders van de bvba Schilderwerken Jo Groenen, Canadalaan in Geel, legden de boeken neer. Curator: Silvy Sterckx.

Op de Grote Steenweg in Geel is de bvba Vervaert Tamara, een land- en tuinbouwbedrijf failliet op dagvaarding. Curator: Tom Vandecruys.

Na dagvaarding door schuldeisers is de bvba Inpro Group uit de Diamantstraat in Herentals failliet verklaard. Het gaat om een holding en handelsbemiddelaar. Curator: Klaartje Claeys.

De uitbaters van de herberg De Leeuw op de Markt  in Kasterlee legden de boeken neer en zijn failliet verklaard. Curator: Klaartje Claeys.

Op dagvaarding werd de bvba Trebuchet, Kerkstraat in Meerle (Hoogstraten), failliet verklaard. De holding was actief in de markt- en opinieonderzoekbureaus. Curator: Mark Bruurs.

Op de Geelsebaan in Laakdal legde Xavier Claessens de boeken neer van het café De 4 Wegen.  Curator: Tom Vandecruys.

De Nederlandse klinkerlegger Hendrikus Van Gastel, Antwerpseweg in Beerse, gooide de handdoek. Curator: Veerle Verhaegen.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)