Tien bedrijven in Beerse houden samen opendeur

Seeftie Feurst2Zondag 29 maart staat in het teken van ondernemen in Beerse. Tien plaatselijke bedrijven zetten hun deuren open en het grote publiek kan ook kennismaken met de nieuwe gemeentelijke magazijnen ‘De Loods’. Thema van de dag is ‘Seeftie Feurst’.

“Als gemeentebestuur geloven we in het belang en de sterkte van goed ondernemerschap in Beerse”, zegt schepen van Communicatie Hans Woestenborghs. Voor wie graag een blik werpt binnen de bedrijfsmuren, is deze opendeurdag een unieke gelegenheid. “Daarom deden we een oproep aan alle bedrijven van Beerse om op de dag dat we onze nieuwe gemeentelijke magazijnen officieel voorstellen, ook een opendeurdag te houden. Tien bedrijven zijn op de aanbod ingegaan. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met de vele ondernemers die Beerse rijk is.”

Voor Beerse Noord nemen Den Dam nv, Adams Polendam nv en Plantrent deel. Voor Beerse Zuid zijn dat: Joris Ijs &B’Nice, Loda, Can Solutions, Van Echelpoel bvba, Vossal Aluminiumwerken, Verloy Metaalwerken bvba en Eddy De Prins bvba.

Bezoekers kunnen hun auto achterlaten op de parking van Janssen Pharmaceutica en de pendelbus nemen. In De Loods is er allerlei animatie zoals een ludieke modeshow van bedrijfskledij, demonstraties van materialen en voertuigen en interessante huishoudtips. Toneelvereniging Het Stadstheater geeft een leuke invulling van het thema ‘Seeftie Feurst’.