Thomas Deroy werkt aan tweede Square Point Business Center

grondvlak_26-07-12-01_v5 2012-07-27 17232100000In hartje Turnhout opende Square Point Business Center onlangs zijn deuren. Drijvende kracht achter het project, dat zowel winkel-, kantoor-, als semi-industriële ruimte aanbiedt, is de jonge ondernemer Thomas Deroy. Hij broedt ondertussen op concrete plannen om volgend voorjaar een tweede Square Point Business Center in te huldigen. “In de ambachtelijke zone Bentel te Oud-Turnhout investeer ik vier miljoen euro in de bouw van een nieuw logistiek pand voor CS Leisure, invoerder van de bubbelbaden van de Amerikaanse producent Cal Spas.” In het eerste Square Point Business Center werd zowat 2 miljoen euro geïnvesteerd.

Het 8 000 m² grote bedrijfsterrein wordt voor zowat 3 800m² bebouwd. Naast magazijnen, een werkplaats en een showroom voor onder andere Cal Spas, wordt er ook een kantorenblok over twee verdiepingen opgetrokken”, vertelt Deroy. “Bedoeling is om in dat gedeelte Square Point Business Center 2 onder te brengen.”

De vraag naar semi-industriële accommodatie in combinatie met kantoorvloer is in de regio Turnhout bijzonder groot. “De benedenverdieping van het nieuwe kantorenblok reserveren we voor dergelijke toepassingen. Bedoeling is op de tweede verdieping een Square Point Business Center in te richten naar analogie met het concept dat in de Harmoniestraat werd uitgerold.”