Think Tomorrow zet groei verder

Think TomorrowThink Tomorrow, het Kempische bureau gespecialiseerd in social media en interactieve marketing, verhuisde deze maand naar een nieuwe locatie. Daarnaast breidde het klantenbestand verder uit met als gevolg dat ook het team groeide. Op 4 november nam Think Tomorrow intrek in haar nieuwe kantoor, aan de Lierseweg 193 in Herentals. “Voordien huurden we een kleine kantoorruimte in een gebouw waar meerdere bedrijven ondergebracht zijn. Door de groei aan personeel werd de ruimte te krap. Bovendien is het erg fijn om in een afzonderlijk pand je eigen stempel te drukken”, vertelt Emma Liekens, mede-­‐zaakvoerder van Think Tomorrow.

De grotere ruimte was ook nodig om de groei aan personeel op te vangen. In 2012 begon een eerste werkkracht. Momenteel bestaat het team uit 6 personen, waaronder 3 online marketeers, een webdeveloper, een designer en project manager. Joyce Poelmans, die afgelopen zomer nog stage deed bij BBDO, vervoegde recent het team als social media marketeer.

Heel wat nieuwe klanten kozen voor Think Tomorrow, waaronder McCain, gekend van zijn aardappelbereidingen. “Deze maand namen we de Facebookpagina van McCain Belgium in beheer. Een leuke uitdaging en fijne producten om in de kijker te plaatsen.” Met McCain is Think Tomorrow ook op internationaal vlak niet aan zijn proefstuk toe. Het Kempische bedrijf mocht eerder al werken voor Neuhaus, Game Mania, Liefmans, C&A en dmLights.