think tomorrowHet gaat uitstekend met het digitale bureau Think Tomorrow uit Herentals. Op 4 januari 2011 richtten Kevin Heylen en Emma Liekens het bedrijfje op en 5 jaar later leiden ze het nog altijd. Recent steeg het aantal werknemers van drie naar zes.

Met klanten als IJsboerke, Miko, DCM, McCain, Fix ALL®, Canderel, Boerinneke Choco, Omega Pharma, enz. positioneert Think Tomorrow zich vandaag zowel regionaal als nationaal stevig in de markt. “We kijken tevreden terug op onze eerste vijf jaren als ondernemer. Think Tomorrow boekte jaarlijks mooie resultaten, hoewel groeien niet altijd evident en eenvoudig is. We hebben als jong bedrijf een erg mooi traject afgelegd en zijn rotsvast overtuigd om deze koers verder te varen”, vertelt Emma Liekens.

8-koppig team
Om de groei te ondersteunen werd het team uitgebreid. De afgelopen maanden steeg het aantal medewerkers van drie naar zes. Er werden zowel een senior developer, een webdesigner als een derde community manager aangeworven. Met de zaakvoerders inbegrepen bestaat het team van Think Tomorrow vandaag uit 8 mensen. Het Kempense bureau heeft daarnaast nog twee vacatures om de groei verder te zetten.

Ter gelegenheid van het 5-jarige bestaan komt Think Tomorrow met een nieuwe website. “Door de enorme drukte werd het bouwen van een nieuwe website vaak uitgesteld. Een luxeprobleem dat opgelost diende te worden. Wij zijn dan ook erg blij met de nieuwe website die nog meer onze creatieve visie ondersteunt”, vertelt Kevin Heylen.