Think Tomorrow verhuist en werft volop aan

think-tomorrowHet digitale bureau Think Tomorrow is verhuisd naar een nieuw kantoorgebouw aan de Lierseweg 81 in Herentals. Het gaat om een  pand in eigendom. Op de nieuwe locatie beschikt het bureau van de zaakvoerders Kevin Heylen en Emma Liekens over 3 verdiepingen. “Dat was nodig om de verdere groei van Think Tomorrow te ondersteunen”, vertelt Emma Liekens.

Think Tomorrow bestaat 6 jaar en breidde in 2016 uit van 6 naar 10 medewerkers. “Hierdoor werd de huidige locatie te klein om in alle comfort te kunnen werken”, vult Kevin Heylen aan. “Het nieuwe pand is driedubbel zo groot als het voorgaande. We beschikken nu over 300 vierkante meter kantoorruimte, verdeeld over 3 verdiepingen.” Naast een open werkruimte telt het nieuwe gebouw enkele vergaderruimtes, 2 keukens, een ontspannings- en speelruimte, een ruim terras en een bijkomende parking achteraan.

Meer klanten
Naast de groei in het aantal medewerkers en ruimte breidde ook de klantenportefeuille fors uit. Zo kreeg Think Tomorrow afgelopen jaar het vertrouwen van onder meer: Croky, Energizer, BNP Paribas Fortis, Chiquita, Immo VL, Batiste, Old El Paso, Miko en Hedgren. Met deze uitbreiding verstevigt het bedrijf zijn positie als digitaal bureau.

Met de nieuwe vacature voor een front-end-developer hoopt Think Tomorrow snel een 11de medewerker in dienst te nemen.