Thermalux pakt op Batibouw uit met nieuw concept

0032 0478 391 327

Thermalux uit Herentals presenteert voor Batibouw 2014 een volledig nieuw concept voor zowel de particuliere als de professionele markt: de Thermalux Twins. „Dit zal onze 5de deelname zijn aan Batibouw. Daar waar we vroeger vooral losstaande toestellen verkochten, zullen we nu uitpakken met een aantal ingebouwde modellen waaronder de Twins. We willen op die manier nog meer nadruk leggen op ons maatwerk en onze inbouwmogelijkheden. De ervaring ook op kleinere beurzen leert ons dat dit voor ons steeds belangrijker wordt,” zegt Mario Mertens.

 

„De Twins bestaan uit een infraroodsauna en een stoombad die qua design perfect op elkaar afgestemd zijn en bij elkaar aansluiten. Ze kunnen zowel vrijstaand zijn als in te bouwen en zijn dus ook zonder buitenbekleding te verkrijgen zodat ze met de materialen naar keuze kunnen bekleed of geïntegreerd worden. Er zijn een aantal standaard formaten in twee hoogtes beschikbaar maar alles is ook op maat te verkrijgen.”

 

Thermalux is sinds 2009 fabrikant van design infraroodsauna’s, stoomcabines en sauna’s, die van a tot z in Herentals gemaakt worden. Het bedrijf stelt 5 mensen tewerk.

 

Opdrachtgevers van Thermolux zijn voor 90 procent particuliere klanten. Omdat het gamma vorig jaar werd uitgebreid met een stoomcabine en sauna, krijgt het bedrijf steeds meer opdrachten vanuit de professionele sector en vindt je hun producten in hotels, B&B’s en wellnesscentra.