The Sniffers uit Balen, wereldwijd actief in emissiereductie, energiebesparingsprogramma’s en het monitoren van pijpleidingen in de olie- en gasindustrie, heeft een overeenkomst getekend met een nieuwe agent in Zuid-Korea. Het gaat om Yullin Technologies, een dienstverlenend bedrijf in de olie- en gassector. De ondertekening gebeurde tijdens de voorbije economische missie onder leiding van Prinses Astrid en staatssecretaris van Buitenlandse Handel De Crem.

“Yullin Technologies gaat in het land voor ons prospectie doen voor ons volledige dienstenaanbod”, zegt Marlies Dockx, marketingverantwoordelijke bij The Sniffers. “Ze treden op als agent.  Tot dusver hebben we met hen 1 project gedaan voor Total Hanwha, nu worden ze onze permanente vertegenwoordiger.”

Groot potentieel
International sales manager Kevin Reyniers, die voor The Sniffers de agency agreement ondertekende, ziet een groot potentieel in de Zuid-Koreaanse markt. “Er zijn 4 grote raffinaderijen en een 10-tal tankterminals. Bovendien is Zuid-Korea een groeiende economie en staan ze op de 3de plaats in Azië.”

The Sniffers wil in het land vooral emissiemetingen en energy savings uitvoeren. Het Kempense bedrijf is actief in zo’n 35 landen en beschikt over een 10-tal buitenlandse agenturen. De onderneming heeft een 100-tal mensen op de payroll staan.