The Outfit Factory start in Lier met geslaagd opendeurweekend

The Outfit FactoryThe Outfit Factory heeft  in Lier een geslaagd opendeurweekend achter de rug. Het opende er donderdag zijn derde vestiging in de provincie Anwterpen. “Dit openingsweekend is positief, zelfs beter dan sommige opendeurdagen in de andere vestigingen in Borsbeek en Mechelen. De winkel in Lier ligt op de hoek van de Mechelse- en Lintsesteenweg, wat echt ideaal is”, verklaart zaakvoerder Tim Claes. “We trekken ook veel volk aan dankzij de herkenbaarheid van het pand. Hier was jarenlang taverne-restaurant De Smissche gevestigd. Langs de Mechelsesteenweg passeren dagelijks 40 000 wagens en ook via de Lintsesteenweg komen er nog eens 28 000 langsgereden.”

The Outfit Factory is een familiezaak, zo’n acht jaar geleden opgericht door Danny Claes. “We verkopen trendy, modieuze werkkleding en niet de ouderwetse, blauwe werkbroek van vroeger. Ook werkmannen, bouwvakkers en andere arbeiders en arbeidsters willen er nu cool uitzien. Dankzij onze eigen zeefdrukkerij kunnen we desgewenst die kleding bedrukken met een mooi logo”, vertelt zaakvoerder Tim Claes. Zowel bedrijven, particulieren als scholen zijn welkom bij The Outfit Factory. Het mag grote bedrijven zoals Bobbejaanland, Proctor & Gamble, Citroën en PIDPA tot zijn klanten rekenen. Zelfstandigen komen voornamelijk in de winkel langs.

“We focussen ons voor die doelgroepen op drie verschillende verkoopstrategieën: vertegenwoordigers op de baan, de winkels en de online webshop.” In totaal telt The Outfit Factory 16 werknemers, waarvan vijf in de Lierse vestiging. Twee daarvan zijn nieuw aangeworven verkoopsters.