The Concept Group profileert zich voortaan als TCOG

TCOGHet IT-bedrijf The Concept Group, met hoofdzetel in Turnhout, gaat voortaan door het leven als TCOG. Reden: in Nederland gebruikte het bedrijf een andere naam en dat zorgde voor verwarring.

Naast Turnhout heeft het bedrijf vestigingen in Drongen en het Nederlandse IJsselstein. Er werken 65 mensen die gespecialiseerd zijn in de automatisering van bedrijfsprocessen zoals voorraadbeheer, magazijnbeheer, in- en verkoop, winkelverkoop, financieel beheer, relatiebeheer en personeelsbeleid.

Dezelfde vlag
“Dankzij onze knowhow en no-nonsense aanpak kunnen we altijd de juiste analyse en de meest geschikte oplossing aanbevelen”, geeft zaakvoerder Francis Adams aan. “Bovendien tonen we dankzij onze recente rebranding meer dan ooit wie we zijn en waar we voor staan. Met The Concept Group zijn we al heel wat jaren actief in België. 2 jaar geleden openden we ook in Nederland een afdeling. Maar omdat de naam The Concept Group daar al in gebruik was, zijn we er onder een andere naam van start gegaan, namelijk Total Concept Group. Voor onze retailklanten, die vaak winkels in Nederland en België hebben, was dat echter verwarrend. Daarom hebben we besloten voortaan onder één en dezelfde vlag te werken: TCOG. Dit is niet alleen de nieuwe commerciële naam die we voor beide landen hanteren, we hebben er meteen ook een totale rebranding aan gekoppeld. Zo kreeg onze huisstijl een volledige make-over en kunnen we overal dezelfde elementen gebruiken in onze marketing.”