ICT-bedrijf The Concept Group, met hoofdkantoor in Turnhout, heeft 12 wagens in ontvangst genomen bij Peugeot Park Motors in Turnhout. Het gaat om de eerste levering van een bestelling van in totaal 60 auto’s.

“We groeien en dat willen we blijven garanderen en dus gingen we op zoek naar betrouwbare bedrijfswagens”, vertelt Francis Adams, CEO van The Concept Group. “Daarvoor gingen we te rade bij onze vertrouwde partner Peugeot Park Motors. Ze legden ons een planning voor de volgende 3 jaar voor waarbij ze rekening hielden met de wijziging van de modellen voor de komende jaren maar ook met de milieuvriendelijkheid en de kostprijs. Op basis van onze wensen en behoeften kregen we een aangepast voorstel dat perfect is voor ons en waarbij Peugeot Lease zorgt voor de financiële afwikkeling.”

Aanpak op maat
Danny Beeckmans, COO en managing partner bij The Concept Group: “Met deze bestelling erbij hebben we al meer dan 110 wagens gekocht bij Park Motors. Ze begrijpen dat bedrijven met grote wagenparken zoals wij een andere aanpak vragen met aangepaste oplossing op maat, waardoor wij ons beter kunnen concentreren op onze eigen business.”

The Concept Group is een specialist in automatisatie van bedrijfsprocessen voor zowel groothandelaars als retailers met vestigingen in Turnhout, Drongen en Nederland waar in totaal 60 mensen werken. Peugeot Park Motors bestaat sinds 1969, stelt 35 mensen te werk en is samen met KIA Turnhout gevestigd aan de Steenweg op Gierle.