The Concept Group laat zich rijden door Peugeots van Park Motors

V.l.n.r.: Wim Bosch (Park Motors), Peter Bertels en Francis Adams (beiden The Concept Group).

V.l.n.r.: Wim Bosch (Park Motors), Peter Bertels en Francis Adams (beiden The Concept Group).

The Concept Group heeft negen Peugeots 308SW in ontvangst genomen bij Peugeot Park Motors in Turnhout. Deze levering past in een bestelling van in totaal elf wagens.

Francis Adams, CEO van The Concept Group: “Met deze bestelling willen wij onze jarenlange samenwerking met Peugeot en Park Motors bevestigen. Sinds de oprichting zo’n tien jaar geleden hebben wij al meer dan veertig Peugeots besteld. Park Motors geeft ons een professionele en klantvriendelijke dienstverlening. Het belangrijkste is dat onze medewerkers op een betrouwbare, veilige en comfortabele manier op hun bestemming geraken. Bij een interne bevraging trouwens, stemden zij unaniem voor Peugeot.”

Milieuvriendelijk
“Wat voor ons ook heel belangrijk is, is de milieuvriendelijkheid van de BlueHDi-motoren van Peugeot. De nieuwe 308SW heeft een CO²-uitstoot van niet minder dan 88g/km, wat resulteert in een fiscale aftrekbaarheid van 90% en een VAA van slechts € 105 per maand”, aldus Peter Bertels, CFO en medezaakvoerder. “Sinds enige tijd laten wij ons wagenpark beheren door Peugeot Lease zodat wij ons volledig kunnen concentreren op onze eigen business.”

The Concept Group is een specialist in de automatisatie van bedrijfsprocessen voor zowel groothandelaars als retailers met vestigingen in Turnhout, Drongen en Nederland met in totaal 37 medewerkers. Peugeot Park Motors bestaat sinds 1969, stelt 35 mensen te werk en is einde 2013 verhuisd naar de nieuwe locatie op de Steenweg op Gierle, samen met KIA Turnhout.