The Belgian Chocolates krijgt twee Superior Taste Awards

Fabriek BCG OlenTwee producten van het chocolademerk The Belgian uit Olen, Raspberry Delight en Caramel Medaillons, werden bekroond met de prestigieuze Superior Taste Award. Beide producten behaalden twee gouden sterren.

De Raspberry Delight geschenkdoos is de nieuwste creatie van The Belgian. Deze pralines bestaan uit intense pure chocolade met een frisse frambozenvulling. De Raspberry Delight pralines werden bekroond met twee gouden sterren door het smaakpanel van chefs. Na de zomer is de geschenkdoos ook beschikbaar in de winkels.

Ook The Belgian Caramel Medaillons behaalden twee gouden sterren. Deze twee gouden sterren kent men toe aan opmerkelijke producten met een score tussen 80 en 90 procent.

De Superior Taste Award is een unieke internationale erkenning, gebaseerd op blinde testen die uitgevoerd worden door gerenommeerde Chefs en Sommeliers die opinieleiders voor de consumenten op gebied van smaak zijn. De prijsuitreiking is een initiatief van het International Taste & Quality Institute. Dit is een toonaangevende onafhankelijke organisatie van Chefs en Sommeliers die ‘s werelds kwaliteitsvolste en smakelijkste spijs en drank beoordeelt, bekroont en promoot. Juryleden worden geselecteerd uit de meest prestigieuze culinaire verenigingen.

The Belgian Chocolate Group stelt zo’n 100 mensen tewerk.