Tegen de trend in: NK opent bijkomend bankfiliaal

NK GroepTerwijl de grootbanken hun kantorennetwerk afbouwen, opent NK-groep een bijkomend Record Bank-filiaal in Retie. “Klanten willen echt nog wel naar het bankkantoor komen”, zegt Nick Meeuwes. Het bankkantoor in Oud-Turnhout is recent verhuisd.

NK-groep is actief in de bank- en verzekeringssector. NK Verzekeringen is gelieerd aan DVV, terwijl NK Finance een erkend Record Bank-agent is. Met Retie erbij beschikt de groep over 3 bankfilialen (Arendonk, Oud-Turnhout, Retie) en 2 verzekeringskantoren (Arendonk en Oud-Turnhout). In Retie was met Zakenkantoor Luyten al een DVV-verzekeringsagent actief.

40 jaar ervaring
Binnen NK-groep zijn Wouter Vervecken en Nick Meeuwes verantwoordelijk voor NK Verzekeringen en Mario Steemans voor NK Finance. “We zijn jong en ambitieus en tegelijk hebben we meer dan 40 jaar ervaring in huis.” Daarmee doelen ze op de geschiedenis van het bedrijf, die terug gaat tot 1981.

“In Retie zien we een opportuniteit”, verduidelijkt Nick Meeuwes uit. “Daar sloot ING, het moederbedrijf van Record Bank, zijn kantoor. Wij blijven geloven in een fysiek kantoor. In elk filiaal houden we tijdens de week een avondopening tot 19 of 20 uur, wat vrij uitzonderlijk is in de sector. Of we gaan langs bij hen thuis. Onze grootste troef is onze persoonlijke service.”

Met de verhuizing van het bankfiliaal van de Tramwissel naar de Steenweg op Mol in Oud-Turnhout, naast het bestaande verzekeringskantoor, speelt NK in op de synergie tussen beide. In totaal werken in de groep 17 mensen.