Sinds afgelopen weekend vind je strijkatelier en huishoudhulp ’t Plankske in Vosselaar niet langer op de Antwerpseweg 113 maar op nummer 103. De nieuwe locatie is een stuk groter, wat nodig is om de toegenomen hoeveelheid werk te kunnen verzetten.

“Het huidige pand werd te klein waardoor we genoodzaakt waren om op zoek te gaan naar een ruimere locatie in de nabije omgeving”, vertelt zaakvoerster Nadine Robben. Het nieuwe aangekochte pand op Antwerpseweg 103 is met een oppervlakte van zo’n 380 m² ruim 6 keer groter dan de voormalige vestiging.

“Op de nieuwe locatie breiden we het strijkatelier uit van 4 naar 8 strijkplanken, inclusief een grote mangel”, gaat Nadine Robben verder. “Bovendien worden er voortaan opleidingen gegeven voor onze huishouddienst en vergaderingen georganiseerd. Er is ook plaats om ons archief te huisvesten.” Het bedrijf gaat er vanuit dat er op termijn nog 2 tot 3 extra mensen in dienst kunnen voor de strijkdienst en verwacht ook voor de huishouddienst een positieve evolutie.

Plankske Plus
Dienstenchequebedrijf ’t Plankske werd opgestart in 2005 door Martine Robben. Al snel kwam zus Nadine als zaakvoerder bij in het bedrijf.  De zaak kende op korte tijd een grote groei. Vandaag telt ‘t Plankske met strijkdiensten in Oud-Turnhout, Retie, Kasterlee, Oostmalle en Vosselaar én een uitgebreide dienst voor huishoudelijke hulp zo’n 230 medewerkers. Op vraag van klanten om ook diensten aan te bieden zonder dienstencheques werd later Plankske Plus opgericht. Die bedrijfstak bestaat uit een versteldienst, ruitenwasserij, schoenmakerij en groendienst.