’t Gerief uit Herentals rondt kaap van 250 medewerkers

Gerief HerentalsDienstenchequebedrijf ’t Gerief uit Herentals  heeft mandag 3 juni de 250ste medewerker geëngageerd. “Het grootste deel zijn huishoudhulpen die poetsen bij klanten thuis (218) en er werken reeds 22 medewerkers binnen de Strijkdienst”, vertelt directeur Hans Bouwen. “De overige medewerkers werken binnen de omkadering.”

In het voorjaar ging ’t Gerief in samenwerking met haar eigen medewerkers, op zoek naar gemotiveerde collega’s. Daarvoor organiseerde het Herentalse bedrijf jobdagen en werd nauw samengewerkt met de VDAB. “In 2013 startten er maar liefst 22 nieuwe medewerkers. Maandag zijn er op één dag maar liefst drie nieuwe medewerkers gestart. De nieuwe collega’s kregen een verwenpakket van ’t Gerief én 2 sessies ‘rugscholing’ aangeboden door Sportmedische Studio Olympia te Vorselaar.”

De komende weken zijn, in alle gemeenten waar het bedrijf actief is, nieuwe opstarten van huishoudhulpen gepland. In het hoofdkantoor in Herentals is de strijkdienst breidde uit met een Strijkpunt. “Sinds maandag kan iedereen er terecht met hun strijkgoed.”