Sven Nys wordt gezicht in campagne Bouwbedrijf Stessens

Sven Nys_StessensVeldrijder Sven Nys wordt de komende twee jaar het gezicht van de Geelse bouwonderneming Stessens. Tijdens Batibouw gaf hij al een signeersessie, en eind april komt hij naar de opendeurdag. 

„Het is de eerste keer dat wij een Bekende Vlaming inschakelen als uithangsbord. We koesteren heel wat groeiambities en zetten binnenkort ook volop in op marketing. Sven Nys leunt voor ons erg nauw aan bij de waarden die wij met het bedrijf willen uitstralen: kwaliteit en toewijding”, zegt Jelle Geerits. „Sven Nys zal niet alleen aanwezig zijn tijdens enkele events, maar hij zal ook prijken in een advertentiecampagne die wij binnenkort zullen voeren.”

Bouwbedrijf Stessens is een familiale onderneming gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen en werd opgericht in 1974. Het bedrijf groeide uit van een eenmanszaak tot een onderneming die 110 mensen tewerk stelt in 16 bouwploegen. Het bedrijf bouwt zo’n 70 tot 80 nieuwe bouwprojecten per jaar in gans Vlaanderen. Stessens heeft o.a. een eigen interieurbedrijf en een plaatsingsbedrijf van ramen en deuren, waardoor het een totaalplaatje kan aanbieden met eigen vakmensen. Naast een vestiging in Geel en Aalter plant het bedrijf ook een filiaal/kijkwoning in de regio tussen Gent en Brugge.