Hanne Goris, Kristof Verstraeten en Carmine Moonen zullen hun eerste werkdag bij B&R Bouwgroep in Arendonk niet snel vergeten. Ze waren respectievelijk de 98ste, 99ste en 100ste nieuwe werknemer bij het bouwbedrijf en dat had voor hen een flinke verrassing in petto.

Op hun eerste werkdag op 2 oktober werden de 3 uitgenodigd om plaats te nemen voor een tv-scherm, waar ze welkom werden geheten door afgevaardigd bestuurder Eddy Bruyninckx. Vervolgens mochten ze een cadeau openen waarin een speciale helm zat. Collega’s hadden ook uitgevlooid dat de nieuwkomers bij de scouts en het Rode Kruis zijn geweest en ook daaraan werden ze aan de hand van oude foto’s herinnerd. Als kers op de taart kwamen die collega’s de ruimte binnengeslopen om hen te verwelkomen met confetti en slingers.

B&R Bouwgroep laat trouwens weten dat er momenteel nog een 30-tal vacatures open staan. Toekomstige werknemers weten dus wat hen mogelijk te wachten start. Bij het bedrijf werken momenteel 720 mensen. Het werd in 2015 genomineerd als Onderneming van het Jaar.

Van de bijzondere start voor de 3 nieuwkomers werd een filmpje gemaakt en op Youtube gezwierd.

Bekijk hier alle video's van Made in Kempen.