Succesvolle deal voor distributeur tuinafboording

DistriPond EcolatDistri Pond (Laakdal), distributeur van vijvermaterialen en tuinafboording, sloot onlangs een succesvolle deal met Makro. Makro zal vanaf juni de Ecolat tuinafboording – waarvan Distri Pond de exclusieve verdeler is – aanbieden in al zijn filialen.

Distri Pond zet met deze deal de succesvolle groei van het Ecologics-assortiment verder, een assortiment dat staat voor ecologische afboordingen voor allerlei toepassingen in de tuin. Het is gemaakt uit Belgisch gerecycleerd kunststofafval.

“Makro richt de Ecolat zowel naar particulieren als professionele tuinaanleggers die via de drive-in makkelijk, vlug en vooral vroeg in de ochtend materialen kunnen afhalen. Voor Makro is dit ongetwijfeld een waardevolle aanvulling binnen het assortiment bouw- en tuinmaterialen,” aldus Kristien Meulemans, Operationeel Directeur.

Distri Pond realiseert ook richting de Europese exportmarkt een belangrijke groei met het aanbod ecologische tuinafboordingen. “Het duurzame karakter van onze producten, gecombineerd met de makkelijke installatie ervan overtuigen ook distributeurs in de ons omliggende landen en daarbuiten.”