Fotograaf Dimitri Janssens uit Kasterlee gaat weer solo en dat brengt ook een naamsverandering teweeg. In de plaats van Studio Janssens hangt tegenwoordig een bordje met Dimitri Janssens Fotografie aan de deur.

Sinds hij in 2000 afstudeerde aan de Academie van Antwerpen is hij actief als fotograaf op zelfstandige basis. Tussen 2002 en 2007 vertoefde hij in Zuid-Spanje waar hij fotografeerde in opdracht van hotels zoals Riu en Playa Senator.

Na zijn terugkeer in België nam hij in 2008 de fotostudio over van Rob Koop in Turnhout. Enkele jaren later werd de studio omgedoopt tot Studio Janssens, waar hij zich samen met enkele medewerkers volledig toespitste op bedrijven in de ruime Kempense regio met product-, architectuur- en industriefotografie.

Interieur en architectuur
Recent veranderde dus de commerciële benaming om de nadruk te leggen op de persoonlijke betrokkenheid, creatieve ideeën en professionele uitvoering. Vandaag opereert Dimitri Janssens nog altijd voor hetzelfde klantensegment met een toenemende focus op interieur- en architectuurfotografie.