Struyven Verwarming heeft concrete verhuisplannen

struyven verwarmingNajaar 2017 verlaat Struyven Verwarming zijn huidige stek aan de Nieuwe Kaai in Turnhout. Zopas zijn de bouwwerkzaamheden gestart voor de nieuwe vestiging aan de Everdongenlaan in Turnhout. Het bedrijf, dat wordt geleid door Olivier Struyven, zal er zijn intrek nemen in een nieuwe KMO-unit.

Olivier Struyven nam 4 jaar geleden Sterkens Verwarming over, dat al 30 jaar aan de Nieuwe Kaai was gevestigd, en doopte het tot Struyven Verwarming. De voorbije jaren kende het bedrijf een sterke groei en vandaar werd de huidige vestiging te klein. “Vroeger verkochten ze enkel losstaande kachels, maar sinds de overname is er de plaatsing van inbouwhaarden met totale afwerking, centrale verwarming en sanitair bijgekomen”, zegt Olivier Struyven.

Realistisch beeld
Het bedrijf werkt vooral voor particulieren in Turnhout en omliggende gemeenten. “Ook aannemers en syndics van appartementsgebouwen doen een beroep op ons voor keuringen en herstellingen”, aldus nog de zaakvoerder. Die kijkt al uit naar de verhuizing naar de nieuwe vestiging, die een oppervlakte van 650 vierkante meter heeft. “We zullen er over een toonzaal, werkplaats, magazijn en voldoende parkeergelegenheid beschikken. De showroom zal bestaan uit kleine woonkamers zodat klanten een realistisch beeld krijgen. Op die manier spelen we in op de beleving.”

Struyven Verwarming stelt momenteel 3 mensen te werk. “Als we zo verder blijven groeien, zullen we genoodzaakt zijn om extra mensen in dienst te nemen die mee achter onze werkwijze van ‘kwaliteit in combinatie met service’ staan”, aldus nog Olivier Struyven.