Christine Boeckx uit Geel verkoopt haar privésauna en gaat voor een nieuwe uitdaging. In Morkhoven biedt ze onder de naam Stoppentrekker frisse en warme dranken aan in twee kleurige kramen.

Wie langs fietsknooppunt 26-42 (Berteneinde 2 in Morkhoven) passeert, kan de dorst lessen bij een van de twee Stoppentrekker-kramen. “Ik heb de twee trailertjes zelf gekocht en aangekleed tot rijdende cafeetjes”, vertelt Christine Boecks. “In de ene serveer ik frisdranken, longdrinks en bieren, in de andere koffie, thee, chocomelk en soep. Mijn klanten zijn enthousiast over de zomerse kleuren.”

Eenzame job
De privésauna van Christine, Le Mirage in Geel Ten Aard, staat ondertussen te koop. “Dat was een eenzame job, je ziet alleen klanten wanneer je ze binnen of buiten laat. Ik moet nog tien of vijftien jaar werken, dit was het moment om deze stap te zetten.”

“Tot oktober sta ik elke dag aan het fietsknooppunt van 11u tot 18u, of tot wanneer de laatste klant vertrekt natuurlijk (lacht). Daarna wil ik graag kerstmarkten, privéfeestjes en evenementen doen.”