Steylaerts uit Berlaar, actief in tegels en badkamerrenovaties, verlengt zijn sponsoringcontract in het veldrijden met 2 seizoenen. Het blijft daarmee hoofdsponsor van het team Steylaerts-Verona van ploegleider Bart Wellens tot en met het seizoen 2018-2019.

CEO Patrick Steylaerts: ”Onze renners Maud Kaptheijns, Gianni Vermeersch, Marcel Meisen en Braam Merlier zorgden haast wekelijks voor de nodige mediabelangstelling met hun goede prestaties. En ook Bart Wellens was natuurlijk niet uit de pers weg te branden. We hebben dan ook niet lang moeten nadenken over de verlenging van onze overeenkomst.”

Voor komend seizoen mikt het team opnieuw op enkele leuke prestaties met hopelijk de nodige podiumplaatsen. Ploegleider Bart Wellens: “De renners en ikzelf hebben er alvast veel zin in en zijn erg blij dat we met Steylaerts een stabiele partner op lange termijn gevonden hebben.”

Merkbekendheid
“Het veldrijden draagt op een positieve manier bij tot de algemene merkbekendheid van Steylaerts in heel Vlaanderen,” aldus nog Patrick Steylaerts, “We zijn ook zeer tevreden over de samenwerking met Bart en de renners. Het was echt een bijzonder aangename kennismaking met de cyclocross.”

Naast Berlaar heeft Steylaerts ook een showroom in Temse.