Steylaerts sponsort nieuw team van Bart Wellens

steylaertsSteylaerts Tegels en Badkamerrenovatie uit Berlaar stapt in het veldrijden. Het bedrijf wordt de hoofdsponsor van het Steylaerts Cycloteam, waarvan voormalig prof Bart Wellens de ploegleider wordt. Kopmannen zijn Gianni Vermeersch bij de mannen en Maud Kapetheijns bij de vrouwen.

“We zijn trots om deel uit te maken van de comeback van Bart Wellens in het veldrijden”, zegt afgevaardigd bestuurder Patrick Steylaerts. “We hopen op deze manier onze naamsbekendheid in Vlaanderen nog te versterken.”

Challenger
Steylaerts Cycloteam wil dit seizoen de challenger worden in het mannen- en het vrouwenveldrijden. Op dit ogenblik wordt nog onderhandeld met nieuwe namen om de ploeg te versterken. Gianni Vermeersch, geselecteerd voor het WK 2015 en een 8ste plaats op het BK in 2015, wil dit jaar alvast zijn grote doorbraak realiseren en weer aanknopen met de top. Maud Kapetheijns veroverde recent nog de 3de plaats op het WK bij de vrouwen onder de 23 en ook zij staat voor het jaar van de doorbraak.

Steylaerts heeft vorig jaar Troubleyn Tegels in Temse overgenomen. Momenteel wordt de vestiging verbouwd tot een Steylaerts-showroom. Dit jaar verwacht Steylaerts een jaaromzet ruim 30 miljoen euro. Het bedrijf stelt meer dan 80 mensen te werk.