Sterkens Security neemt Benelec over

Sterkens ServiceSterkens Security heeft de beveiligingsonderneming Benelec bvba uit Oostmalle overgenomen. Benelec bvba was specialist in inbraakbeveiliging en camerabewaking  en werd in 1996 opgericht door de gebroeders Van De Pol. In achttien jaar tijd bouwden zij een mooie klantenportefeuille uit. De gebroeders Van De Pol zochten een stabiele en betrouwbare partij en vonden deze in de persoon van Roel Sterkens, zaakvoerder van Sterkens Security eveneens uit Oostmalle.

Sterkens Security heeft ruim 30 jaar ervaring in de beveiligingssector en heeft de nodige know-how om deze overname in goede banen te leiden. Deze overname is een mooie aanvulling voor het team van 23 medewerkers, gespecialiseerd in installatie, service, onderhoud en veiligheidsadvies.

Om optimaal tegemoet te kunnen komen aan de wensen van alle (nieuwe) klanten, die vooral verspreid zijn over groot Antwerpen, zal Sterkens Security het bestaande wagenpark van 13 service wagens uitbreiden door de aankoop van 2 nieuwe service wagens.

De succesformule van Sterkens Security is een combinatie van professioneel advies, ijzersterke oplossingen op maat en een perfecte service na installatie. Ze integreren camerabewaking, alarmsystemen, brandbeveiliging en toegangscontrole tot één betrouwbaar systeem en zijn toonaangevend in de regio Antwerpen met meer dan 6000 klanten.