kantoormuurDreamTeam – Animaties uit Pulderbos, gespecialiseerd in kinderanimatie, brengt het aantal vaste medewerkers van 2 naar 5. Die extra tewerkstelling is nodig om de groei op te vangen. “Het eerste half jaar van 2016 hebben we een groei gekend van 35% tegenover vorig jaar, zowel in omzet als aantal evenementen”, zegt zaakvoerder Frédéric van Aubel.

3 nieuwkomers
Begin vorige maand kwam een nieuwe office manager het team versterken, deze maand start er nog een logistieke medewerker en eind augustus komt een bijkomende operational event manager in dienst. “Daarnaast hebben we nog een heel team aan freelancers en jobstudenten”, gaat van Aubel verder. “En ook hier kunnen we extra mensen gebruiken.”

De focus bij DreamTeam ligt op totaalpakketten voor kinderen, waarbij ze niet alleen de animatie leveren maar ook de algehele inkleding. En dat zowel bij activiteiten in winkels, bedrijven als bij familiedagen. “We werken zowel rechtstreeks voor klanten, maar ook meer en meer voor communicatie- en eventbureaus waarbij wij dan het luik kinderanimatie voor onze rekening nemen.”

“Verder plannen we dit jaar ook nog bijkomende investeringen in het wagenpark zodat we volop klaar zijn voor een drukke augustus en september maar vooral voor onze drukste periode van het jaar november bij de komst van de Sint. Na de verhuizing naar een groter magazijn vorig jaar zijn dit de verdere stappen in ons groeiproces”, aldus nog de zaakvoerder.