Stef Heylen volgt Tom Heyman op bij Janssen Pharmaceutica

Stef Heylen.

Stef Heylen.

Stef Heylen wordt de nieuwe topman van Janssen Pharmaceutica, met in de Kempen vestigingen in Beerse, Geel en Olen. Hij volgt Tom Heyman op, die het bedrijf 8 jaar heeft geleid. Heyman blijft actief binnen het moederbedrijf Johnson & Johnson.

Stef Heylen krijgt de functies van managing director en voorzitter van het directiecomité van Janssen Pharmaceutica NV. Hij is ook Chief Operating Officer van Janssen R&D en zal die functie in de toekomst combineren met zijn nieuwe functie als managing director van Janssen Pharmaceutica. Tom Heyman blijft actief binnen Johnson & Johnson en zal zich voltijds toeleggen op zijn functie als Global Head van de Johnson & Johnson Development Corporation (JJDC). Heyman blijft ook voorzitter van de raad van bestuur van Janssen Pharmaceutica NV.

30 jaar ervaring
Met Stef Heylen kan het bedrijf een beroep doen op 30 jaar ervaring in geneesmiddelenontwikkeling en uitvoerend management. In zijn vorige functie werkte hij bij het Johnson & Johnson Innovation Program Office, waar hij de Chief Scientific Officer van Johnson & Johnson ondersteunde door innovatie te bevorderen en de nieuw verworven innovatieve vaardigheden in te zetten in alle sectoren van de onderneming.

Bij Janssen Pharmaceutica werken in ons land 4.800 mensen.