Celien Deloof, ook bekend als zangeres en dochter van Margriet Hermans, en haar man Nico Vergaelen hebben in Ravels het vastgoedkantoor C&N Vastgoed en Beheer opgericht. Ze specialiseren zich in de verkoop/verhuur van particuliere woningen, rentmeesterschap en projectontwikkeling. “Ja, er is nog ruimte voor een vastgoedkantoor met een unieke en persoonlijke aanpak”, zegt het koppel.

Nico en Celien bouwden hun expertise op bij de grootste vastgoedketen van het land waar ze gedurende een 5-tal jaar franchisenemer waren. Als vriendin van Nico ging Celien mee in de zaak werken. Tot het koppel 3 jaar geleden van Mechelen naar Ravels verhuisde en intussen ook trouwde. “Nico zei altijd dat hij een vakantiegevoel had wanneer hij in de Kempen kwam en ik ben er opgegroeid, dus was de keuze voor de Kempen snel gemaakt”, vertelt Celien.

De vastgoedmicrobe bleef kriebelen en zo gingen ze in april van dit jaar van start met C&N Vastgoed en Beheer. Nico is houder van het BIV-nummer, Celien combineert haar zangcarrière met haar takenpakket binnen de onderneming. Ze werven hun klanten met de slogan ‘uw vastgoedkoppel in de regio’.

Hard investeren
Ze beschouwen Groot-Ravels, Oud-Turnhout, Turnhout, Arendonk, Vosselaar en Beerse als hun kerngebied. “Daar zijn inderdaad grote vastgoedkantoren actief, maar ik denk dat er zeker ruimte is voor een kantoor als dat van ons, waar een persoonlijke aanpak onderscheidend is”, aldus nog Celien. Ze hebben intussen de eerste opdrachten binnengehaald maar beseffen dat er werk aan de winkel is. “Het is zeker een jaar heel hard investeren, dat weten we, maar met onze kennis van digitale marketingtechnieken kunnen we een verschil maken.”

Of haar bekendheid in hun voordeel speelt? “Bij sommige mensen misschien wel maar bij anderen dan weer juist niet. Ik maak er in elk geval geen gebruik van”, aldus nog Celien Deloof.