Op 1 augustus is Gussie Druyts (23j.) uit Vosselaar gestart met haar relatiebureau Amavi. Ze nam daarvoor haar intrek in een pand in het centrum van Oostmalle. “Ik wil mensen persoonlijk begeleiden naar een nieuwe liefde in hun leven”, vertelt ze.

“In mijn vriendenkring was ik altijd de koppelaarster en binnen de familie en vriendengroep voorspelde ik met 100% juistheid welke relaties standhielden en welke niet. Ik ben gepassioneerd door de liefde. Daarop ben ik een opleiding single coach gaan volgen en inmiddels beschik ik over dat diploma. Bovendien heb ik een opleiding in sociaal-cultureel werk.”

Met Amavi richt ze zich niet naar een specifieke sociale klasse of leeftijdsgroep, maar wil ze iedereen helpen die op zoek is naar een nieuwe relatie. Dat gebeurt aan de hand van een intakegesprek, het aan mekaar voorstellen, coaching voor een eerste date, maar ook door de organisatie van speeddates. De eerste vindt op 15 september plaats in brasserie Tamboerke in Turnhout.

60-plussers
“Ik wou me aanvankelijk vooral richten op alleenstaande ouders omdat ik dacht dat daar de grootste groep zat. Maar de eerste inschrijvingen komen vooral van 60-plussers. Ook de speeddate voor 50-plussers loopt het best”, vertelt de jonge onderneemster. Het plan is om te starten vanuit de Kempen en vervolgens uit te breiden naar heel Vlaanderen, met extra kantoren in andere provincies.

Gussie Druyts is ervan overtuigd dat er ook in tijden van online daten ruimte is voor een nieuw relatiebureau. “Ik leg de nadruk op het persoonlijke contact en zie de mensen fysiek in mijn kantoor. Ze kunnen veilig op date omdat ik ook de andere persoon heb gezien. Tegelijk begeleid ik ze naar hun date en coach ik mensen die misschien wat zenuwachtig zijn.”

Omdat ze haar klantenkring snel wil uitbreiden om de juiste profielen aan mekaar te kunnen voorstellen, geldt een opstartkorting voor wie zich inschrijft voor 1 oktober.