Start-up: Innomedio rondt 45 webprojecten af in eerste jaar

innomedioWebbouwer Innomedio uit Rijkevorsel bestaat deze maand één jaar. „Innomedio is de afkorting voor innovatieve media. Wij willen onze klanten op elk medium zo goed mogelijk voorstellen”, legt Robin De Cnodder uit.

„We realiseerden het voorbije jaar 45 webprojecten: heel wat webshops voor o.a. Lensweb die dag-, maand- en weeklenzen online verkopen, maar ook webapplicaties en websites. Zo realiseerden wij de website voor o.a. Groep Anthonissen, een boekhoudkantoor met 8 kantoren over heel Vlaanderen waar de vacatures heel belangrijk zijn. We begeleiden hen trouwens ook op vlak van online communicatie zoals de nieuwsbrief. We maakten ook de website van Herco Machinery, een nieuwe tak van Hermans Tuinmachines uit Rijkevorsel.”

Achter de schermen werkte het team aan een eigen huisstijl en website die trouwens deze week gelanceerd worden. „Een grote verandering hierbij is onze slogan, die van „InnoMedio: Webdesign – Computer – Printing” verandert in “Innomedio – Allround in web”. We blijven actief op gebied van drukwerk en ICT maar zullen ons in de toekomst hoofdzakelijk toeleggen op webprojecten.”

Verwachtingen voor 2014? „We willen samenwerkingen aangaan met enkele communicatiebureaus en een vaste grafisch ontwerper aanwerven om ons team te versterken.”

 

Verwant en interessant: