StarMeal opnieuw van de partij op Rock Werchter

starmeal werchter3Slaatjesproducent StarMeal uit Westerlo promoot hun gezonde producten al vele jaren door bekende merken in te schakelen. Zo wordt beroep gedaan op topsporters, maar ook de festivals worden niet overgeslagen. Ook dit jaar zijn ze van de partij op Rock Werchter, waar het allemaal ook is begonnen. “StarMeal heeft de eerste productie in 2003 gelanceerd op Rock Werchter”, vertelt zaakvoerder Lieven Vanlommel. “We zijn voor het eerst echt beginnen produceren in september 2003. Door ons succes op Werchter stonden we toen in alle kranten, want we brachten de eerste gezonde producten op Werchter. Zo hebben wij onze klanten kunnen overtuigen.”

starmeal werchter2In 2003 trok StarMeal nog met een omgebouwde frituur naar Werchter. “Er stonden toen verse salades en pasta’s op en we waren elke dag uitverkocht.” Door dat succes is de marketing op dat vlak serieus uitgebreid. “We gaan tegenwoordig met onze London dubbeldekker bus naar de festivals. We nemen in totaal 5 000 kilogram mee om te verkopen.” Het aanbod op Rock Werchter bestaat uit pasta, slaatjes, wraps en soep.

Dit jaar heeft StarMeal Pinkpop in Nederland er al opzitten. “Dit weekend staan we dus op Rock Werchter en binnenkort volgt ook Pukkelpop nog. Per festival verwelkomen wij zo 10 000 consumenten.”