Starbrook Chocolate Company pakt online uit

Starbrooks Airlines„Op onze nieuwe website  worden ons bedrijf en onze producten op een moderne manier voorgesteld”, zegt Patrick Gilis. De website integreert bovendien een praktische onlineshop met B2B-geschenkpakketten met de beste Belgische chocoladeproducten die overal ter wereld bezorgd kunnen worden.”

Starbrook Airlines Chocolate Company begon in 1998. De erg herkenbare retroverpakking is van de hand van kunstenaar Jaak De Koninck die in 1983 zijn imaginaire luchtvaartmaatschappij “Starbrook Airlines” creëerde. Een wereld waarin airhostessen, piloten en DC3’s in warme aquarellen tot leven komen. Zijn eerste ontwerp voor de allereerste chocoladereep „The Lady, milk hazelnut” verleidde zaakvoerder Patrick Gilis. De reep was de start van een zeer vruchtbare samenwerking tussen de kunstenaar en de zakenman.

Het gamma van Starbrook Airlines Chocolate Company werd door de jaren uitgebreid met andere chocolademerken zoals de „Classic Wheels”, verpakking met retro wagens, en „Fleet”, een verpakking met retro schepen. Het unieke concept veroverde de wereld en is o.a. te vinden op 120 luchthavens en in ruim 80 landen. Het bedrijf opende een eerste flag store  “Starbrook Chocolate & Art Store” in de Wiegstraat in Antwerpen waar buiten de chocoladeproducten ook ontwerpen van Jaak te koop zijn.