Spring Break: werkende Belg met rommelige werkplek gezocht

‘Spring Break’ is een warme oproep van DiAmant FUN aan alle Belgen om de werkplek een opfrisbeurt te geven. De winnaar van de beste make-over krijgt een jaar lang een authentiek Belgisch kunstwerk in bruikleen. Dit komt uit de collectie Me And My Ever Changing Moods van de Belgische kunstenaar Dirk Janssens.

Tot en met 20 maart kan iedere werkende Belg zichzelf, zijn collega’s of bedrijf uitdagen om zijn (eigen) werkplek op te ruimen.  Hij of zij stuurt dan een foto van de betreffende rommelige plek naar judith@diamantfun.be.  Doel: de werknemer in kwestie aanporren tot een opruimactie. Op 21 maart is het dan ‘Spring Break’: de lentedag bij uitstek voor de uitgedaagden om de mouwen op te stropen en de werkplek effectief nieuw leven in te blazen. De resultaten van de make-overs verzamelt DiAmant FUN op hun Facebookpagina, en schuiven ze onder de ogen van kunstenaar Dirk Janssens:  hij kiest de beste resultaten eruit.  De winnaar van de make-over krijgt een jaar lang een kunstwerk van Janssens in bruikleen, uit zijn collectie Me And My Ever Changing Moods.

Bovendien krijgt het winnende bedrijf tien originele, gesigneerde prints van het kunstwerk om uit te delen aan zijn medewerkers. De vijftig beste make-overs krijgen een duoticket voor een exclusief bezoek aan de studio van Dirk Janssens tijdens het weekend van 22 en 23 maart.

„Wij kozen voor kunstenaar Dirk Janssens omdat hij zelf een hardwerkende Belg is. In zijn werk speurt hij naar de emotionele en positieve aspecten van het mens-zijn, wat resulteert in inspirerende kunst die tentoongesteld werd in onder meer New York en Los Angeles. We zijn erg blij dat Dirk meewerkt aan dit initiatief”, zegt Anne-Marie Antonis

DiAmant FUN, een initiatief van Amant Personeel uit Turnhout, biedt enkele gratis initiatieven om het leven voor de 4 miljoen werkende Belgen op en naast de werkvloer leuker te maken. De organisatie wil op die manier de werkende Belg in de bloemetjes zetten voor zijn bijdrage aan de welvaart van ons land. DiAmant FUN organiseert ook vier werkdagen in het jaar met extra fun. De Spring Break op 21 maart is er één van.